Välkomna på bröllop!

 

Den 8 augusti 2020 klockan 16:00 är ni inbjudna till Vigsel i Strömsbruks kyrka. Därefter går vi tillsammans några meter till parken och avnjuter brudskål med snittar samt gemensam fotografering. Efter detta går vi tillsammans några meter till Strömshall där vi spenderar resten av kvällen tillsammans med middag, tårta och fest!

Under hela dagen har vi med en egen fotograf och självklart får ni själva också fota. Dela gärna fotona med hashtagen: #carolineochniklas200808

Det viktigaste för oss är att få fira vår stora dag med er så hör av er vid minsta funderingar eller frågor! Vi är måna om att just ni kan komma och kan vi hjälpa till med något så gör vi gärna det!

Om brudparet

Det var i slutet på januari 2014 som Niklas och Caroline en kväll fick kontakt via hemsidan HappyPancake. Det ingen av de då visste var att de båda bodde i Umeå och studerade till socionomer. Det började med en flörtgubbe och innan kvällen var slut hade de bytt nummer. De var som att det inte gick att sluta skriva med varandra. Dagarna gick och kontakten fortlöpte i form av telefonsamtal och vidare sms och mms. Två veckor senare var det dags för Caroline att bege sig tillbaka till Umeå från Borås och Niklas hade erbjudit sig att hämta Caroline på Umeå Östra. Caroline var så förväntansfull och nervös när hon kom upp för rulltrappan och där såg Niklas en bit framför sig - det var han - så att hon hastigt böjde sig ned för att "knyta" skorna. Caroline och Niklas var efter den kvällen oskiljaktiga.

Niklas och Caroline förlovade sig 2014-05-31 hemma hos Anna och David i Skellefteå.

Vem är då Niklas? Född och uppvuxen i Strömsbruk med stort intresse för sporter och särskilt intressant är hockey och fotboll. Niklas har själv spelat hockey upp till J20 och därefter fortsatt som tränare. Fotbollen har han även den fortsatt med. Niklas är utbildad socionom och jobbar just nu som frivårdsinspektör inom Kriminalvården. Tre ord om Niklas enligt Caroline: snygg, charmig och glimten i ögat.

Vem är Caroline? Född i Borås och uppvuxen i Sundsvall. Caroline har en förkärlek för ordning och reda samt rockabilly, rock n roll och v8-motorer. Caroline är utbildad socionom och jobbar just nu som socialsekreterare på Barn-och ungdomsenheten.

Caroline och Niklas har tillsammans tre gemensamma barn, ett hus, två bilar och ständiga projekt på G.