Att tänka på inför bröllopet

OSA senast 2020-06-08 till Caroline eller Niklas. Meddela i samband med anmälan hur många ni är och eventuella allergier/specialkost. Istället för presenter önskar vi att ni betalar kuvertavgift om 300 kr per person via swish till den ni anmäler er till. 

För er som kommer långväga eller bara vill passa på att sova borta så har vi bokat upp boende via Kustleden vilka ligger just bredvid vigsel, mingel och middag/fest. Om ni vill boka boende så ange detta i samband med anmälan. Pris för dubbelrum med delat badrum är 450 kr och pris för egen lägenhet för upp till 4 personer är 690 kr.

Vad ska vi ha på oss? Klädkoden är kavaj, det vill säga finare valfri klädsel.

Barn är välkomna i kyrkan och under minglet. Därefter har de roligare med barnvakt. Spädbarn som inte kan lämnas till barnvakt får självklart närvara under hela bröllopet.

Under middagen får ni  mer än gärna förgylla kvällen genom att hålla tal eller liknande. Anmäl dessa i förväg till toastmaster och toastmadame John Öbrink och Kii Andersson.

Kvällen innan bröllopet är ni välkomna att grilla med oss hemma i trädgården.

 

Bröllopsdagen

Vigsel 16.00 i Strömsbruks kyrka, Strömsbruk

Efter vigseln går vi tillsammans till parken bredvid för att mingla, äta snittar och fotas tillsammans.

Middagen serveras ca 19.00 i Strömshall som även den ligger i anslutning till parken. Middagen är i form av buffé för alla smaker och till maten ingår två glas valfri dryck. Alkoholfri dryck finns att tillgå gratis under hela kvällen.

Inne i Strömshall kommer det även finnas en bar med vin, öl och cider för självkostnadspris. Dryckesbiljetter går att köpas via swish i flertal eller ental. Efter middagen kommer även starkare drycker finnas att köpas i baren.

Bröllopstårta med kaffe/te serveras senare under kvällen och därefter blir det dans och fest!

 

Morgonen efter bröllopet

Vi tänkte sammanfatta helgen med en gemensam 11-fika hemma hos Niklas föräldrar Berit och Kjell-Arne i Strömsbruk.

 

Adresser

Kustleden Vandrarhem: Harmångersvägen 2, 824 95 Strömsbruk

Strömsbruks kyrka: Skolvägen 1A, 820 72 Strömsbruk

Strömshall: Hudikvägen, Strömsbruk

Berit och Kjell-Arne Willing: Järpvägen 6, 82075 Strömsbruk